Waarom een liveset beter klinkt met oordoppen op maat

Partyscene Redactie | 10 november 2017
algemeen

We hebben het er al veelvuldig over gehad: gehoorbeschadiging blijft een van de grootste gevaren als je regelmatig naar feesten en festivals gaat. Heb je een piep in je oren na een feest? Dan is je gehoor beschadigd, en het is een kwestie van tijd voordat je de gevolgen gaat ervaren. Onderzoek van De Nationale Hoorstichting wijst zelfs uit dat maar liefst 93% van de Nederlandse stappers risico loopt op permanent gehoorverlies.

Muziek klinkt vaak beter met de juiste oordoppen

Maar ja, standaard oordopjes blokkeren het geluid niet selectief. Daardoor wordt de muziek gedempt en versta je ook meteen niemand meer. Irritant. Op maat gemaakte oordoppen kunnen een uitkomst bieden, zoals de Custom-Fit earplugs van Beter Horen. De dempingsfilters houden schadelijke geluidspieken tegen, maar sluiten niet volledig af. Omdat alleen de schadelijke uitschieters worden gefilterd, klinkt de muziek tijdens een set vaak zelfs beter met deze oordoppen.

Normaal praten met je vrienden

Voordeel van oordoppen op maat is dat ze precies zijn gemaakt voor jouw oren. Zo zitten ze altijd comfortabel. De speciale filters zorgen bovendien dat je, naast een ultieme muziekbeleving, ook nog probleemloos een gesprek met je vrienden hebt. 

Ook meer genieten van een goede set en langer plezier van gehoor? Ga dan voor oordoppen-op-maat. Gewoon bij de betere audicien langs gaan, waar vervolgens een custom mal van je oren wordt gemaakt. De mal wordt ingescand tot een digitaal model op basis waarvan jouw persoonlijke earplugs worden gefabriceerd. Kies zelf de kleur, voor harde (acrylaat) of zachte (siliconen) en voor oordoppen met of zonder koord, handgreep of clip. 

Interessant? Even investeren, maar worth the money en een eigen setje kost gedurende ADE-maand €124,95 in plaats van €174,95 als je deze kortingscoupon gebruikt. 

Maak direct een afspraak!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws