Diplo, Dillon Francis en Steve Aoki doneren 1 miljoen dollar aan goede doel

Ivo Mollemans | 11 oktober 2017
algemeen

De laatste paar weken zijn er veel berichten naar buiten gekomen van natuurrampen en aanslagen. Berichten die we niet graag lezen, maar waar we als maatschappij niet omheen kunnen draaien. Ook de aanslag in Las Vegas kwam hard binnen bij velen en met name personen die vaak in de stad te vinden zijn wilden graag iets terugdoen voor de stad.

Diplo verenigt collega’s voor het goede doel

En daarom gooide Diplo online dat hij 100.000 dollar doneerde aan de stad waar hij zo vaak te vinden is en waar hij ook veel geld weet te verdienen. Voor hem is dit bedrag een schijntje en hij weet dat andere dj’s ook niet wakker zullen liggen om een donatie van dit formaat. En daarom daagde hij zijn collega’s uit om ook te doneren aan het goede doel en dat werd massaal gedaan.

LEES OOK: Skrillex heeft baslijn van 'Humble'-remix inderdaad gejat

Zo doneerden Kaskade, Valentino Khan en Tiësto gigantische bedragen aan de stad. Dillon Francis besloot om het bedrag te delen tussen Las Vegas en Puerto Rico wat kort daarvoor getroffen was door een aardbeving. In totaal is er meer dan 1 miljoen dollar gedoneerd aan het goede doel door dj’s.

 

I'm going to match you @diplo and donate $100,000 to the city I consider my second home. #VegasStrong #mellogang

Een bericht gedeeld door marshmello [✖‿✖] (@marshmellomusic) op

 

#vegasstrong

Een bericht gedeeld door The Chainsmokers (@thechainsmokers) op

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws