Eminem dist Trump in (te) gekke freestyle

Ivo Mollemans | 12 oktober 2017
algemeen

Beeld via YouTube.

Het is letterlijk en figuurlijk al lang geleden sinds de wereld iets heeft gehoord van Eminem. De rapper heeft zich een tijdje op de achtergrond gehouden, maar daar komt wellicht verandering in. Tijdens de jaarlijkse BET Hip-Hop Awards kwam hij weer tevoorschijn met een freestyle waarin hij president Donald Trump op geheel eigen wijze afkraakt.

Eminem dropt gekke freestyle

In de freestyle laat hij weer horen waarom hij zo’n goede rapper is en hij weet zijn woorden binnen korte tijd zorgvuldig te kiezen. 4 minuten lang weet hij woorden als zinnen aaneen te rijgen op een manier zoals alleen hij dat kan. In de freestyle spreekt hij zich uit tegen Trump en alle ergernissen die hij heeft over de huidige president komen naar voren.

LEES OOK: The Chainsmokers pranken bezoekers van Tommy Hilfiger-winkel

Hip-Hop Awards

Tijdens de jaarlijkse BET Hip-Hop Awards nemen verschillende rappers het tegen elkaar op in een freestyle rapbattle. Dit gebeurt vaak in groepsverband zoals Eminem dat deed in 2011. De terugkeer van Eminem werd bekend gemaakt toen alle artiesten die deze keer meedoen met de Hip-Hop Awards openbaar werden gemaakt. Er gaan momenteel ook geruchten in de rondte dat Eminem bezig is met een nieuw project, maar daarover is nog niks bevestigd.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws