Rust er een vloek op de winnaars van The voice of Holland?

Bart Remmers | 13 augustus 2019
algemeen

Miljoenen kijkers maar echte sterren blijven uit

Er lijkt wat vreemds aan de hand te zijn bij The Voice of Holland. De winnaars breken zelden door. Hoe komt dat volgens jullie? Dit waren de eerste zeven winnaars:

Seizoen 1: Ben Saunders

Het leek aardig te starten, die muzikale loopbaan van 'Tattoo Ben'. Edoch, nadat de winnaar van seizoen 1 vooral in het nieuws kwam vanwege criminele bezigheden, geweld en het lidmaatschap van een motorclub, was het over en uit voor Bennie.

Seizoen 2: Iris Kroes

Een vriendelijk Fries meisje met een harp. Volgens geruchten bespeelt ze het instrument nog regelmatig in het buurthuis van Akkrum.

Seizoen 3: Leona Philippo

Hits scoren doet de sympathieke Leona niet na een Bob Marley-cover tijdens seizoen 3. Wel zien we haar met de regelmaat van de klok in allerhande tv-programma's.

Seizoen 4: Julia van der Toorn

Van Julia is in de hitlijsten weinig meer vernomen sinds haar winst in 2013. Wel dook ze op in een seizoen van 'De beste zangers van Nederland'.

Seizoen 5: O'G3NE

De meest succesvolle winnaars zijn de zusjes van O'G3NE, al kunnen we ook hier niet van hitmachines spreken. Wel deden de meiden dit jaar met redelijk succes mee aan het Eurovisie Songfestival waar ze 11de werden. Na de dood van hun moeder hield het trio een tijdje verdiende rust.

Seizoen 6: Maan de Steenwinkel

Maan is opvallend vaak op de buis te zien. Volgens critici niet omdat ze scoort in de charts (dat valt tegen), maar omdat vaderlief een goede baan heeft in Hilversum. Wij houden onze opinie wijselijk voor ons.

Seizoen 7: Pleun Bierbooms

Tsja...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws