Bekijk deze docu over 15 jaar Scantraxx Recordz

Partyscene Redactie | 18 oktober 2017
algemeen

Het legendarische hardstyle-label Scantraxx Recordz bestaat 15 jaar en dat betekent veel feesten en terugblikken. Het verjaardagsfeestje staat gepland voor 4 november, maar in aanloop daarnaartoe valt er ook veel te genieten. Zo presenteert Scantraxx een mooi geproduceerde documentaire over de geschiedenis van het label.

Hardstyle-geschiedenis

Scantraxx stond aan de bakermat van het hardstyle-genre en heeft dus absoluut een verhaal te vertellen. Artiesten als Headhunterz en Wildstylez zijn groot geworden bij het label. De documentaire volgt Scantraxx vanaf het ontstaan tot het heden. Oprichter DJ The Prophet en enkele medestaanders vertellen over het prille begin en de explosieve groei tijdens de bloeiperiode van hardstyle. Maar ook de mindere tijden komen aan bod. Zo had het label moeite met de groeiende digitalisering en de daling van cd-verkoop.

Uiteindelijk wist Scantraxx zich ook aan die verandering aan te passen: hardstyle is groter dan ooit. Het label gaat ongetwijfeld nog een mooie toekomst tegemoet, om te beginnen met een vet verjaardagsfeest volgende maand.

Bekijk de docu hier:

 

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws