De Garmin VIRB 360 is gewonnen door....

Partyscene Redactie | 20 oktober 2017
algemeen

Nathalie uit Tilburg was de gelukkige winnares van de Garmin VIRB® 360 t.w.v. €799,99. Ze kwam langs op de redactie van Partyscene om haar prijs op te halen, en natuurlijk vroegen we haar wat ze met deze robuuste, waterdichte actioncam gaat doen.

Vakantiecam

Als jonge moeder is Nathalie geen feestbeest meer, maar haar gloednieuwe actioncam gaat ze zeker meenemen om mooie vakantiefilms te schieten van een geplande cruise naar Florida. Daarbij komt deze waterdichte actioncam goed van pas. Ze houdt namelijk van duiken en snorkelen. Voorheen moest zij of haar vriend aan boord blijven om te filmen, maar deze camera kan gewoon mee het water in. We zien de filmpjes graag verschijnen Nathalie!

'Mijn vriend was behoorlijk enthousiast dat ik deze camera gewonnen had,' vertelde Nathalie ons. 'Hij houdt wel van gadgets, dus ik denk dat hij er als eerste mee zal gaan spelen. Mag hij uitzoeken hoe hij werkt.' De Garmin VIRB® 360 is in ieder geval bijzonder gebruiksvriendelijk, dus ook Nathalie zelf zal hem met gemak kunnen bedienen. Video's in elkaar zetten gaat supersnel en gemakkelijk met de bijbehorende VIRB mobile app. 

Garmin VIRB® 360

De Garmin VIRB® 360 is een kleine en lichte camera die beeld en geluid in 360 graden vastlegt. Garmin heeft in feite twee actioncams aan elkaar geplakt waardoor je een volledig beeld rondom de camera hebt. Maar het blijft een bijzonder kleine en lichte camera. Bovendien is hij makkelijk in gebruik, heeft hij geen last van stof en is hij waterdicht en schokbestendig. Ideaal om je mooiste reizen, avonturen en feesten mee vast te leggen. 

De indrukwekkende specs:

  • Resolutie tot 5,7K/30fps unstitched en 4K/30fps met in-camera stitching2
  • 4 geïntegreerde microfoons leggen audio in 360 graden vast
  • 4K sferische stabilisatie3 garandeert een vloeiende video bij alle camerabewegingen
  • Geïntegreerde sensoren zorgen voor een projectie van G-Metrix™ gegevens in 360 graden augmented reality4
  • Met de gebruiksvriendelijke gratis VIRB® Mobile app en VIRB® Edit desktopsoftware kunt u video's bewerken, stabiliseren, delen en er gegevensprojecties aan toevoegen
  • Langer dan een uur continu opnemen op één batterijlading, zonder oververhitting

Meer info kun je vinden op de website van Garmin.

Bekijk ook de onderstaande video die laat zien wat voor geweldig resultaat de ingebouwde sferische stabilisatie biedt: 

Aanbevolen voor jou:
Mobile review: OnePlus 5T is het beste androidtoestel van...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws