Geef je dj- en producers-carrière een kickstart bij Dutch DJ World

Partyscene Redactie | 21 november 2017
algemeen

Velen dromen er van om dj of producer te worden, maar de kennis hierover ontbreekt vaak. Toch, het stikt van het rauwe talent in Nederland en met Dutch DJ World is er nu een plek om dit talent om te buigen in een daadwerkelijke carrière om producer of dj te worden.

Leer draaien: DJ Opleiding Basic

Bij Dutch DJ World kun je terecht wanneer je geïnteresseerd bent in het draaien als dj. Als beginner krijg je een solide basis om een goede mix neer te zetten en leer je alle technieken en vaardigheden die hiervoor nodig zijn. De basisopleiding bestaat uit tien lessen van anderhalf uur waarin je jouw favoriete muziek leert mixen op apparatuur van Pioneer en Traktor. Beatmatching, equalizing en meer technieken krijg je onder de knie zodat je zelf in no time jouw publiek kunt vermaken met een vloeiende mix.

De DJ Opleiding Basic start op woensdag 21 februari 2018 tussen 19:30 en 21:00 uur. De kosten hiervoor bedragen € 349,-.

Breng je set naar een hoge niveau: DJ Opleiding Gevorderden

Draai je al en ben je op zoek naar een manier om je mix naar een hoger niveau te tillen? Dan is de DJ Opleiding Gevorderden je helemaal op het lijf geschreven. Je leert geavanceerde technieken als scratchen, het gebruik van effecten en het inzetten van loops in je set, maar ook hoe je je publiek kunt lezen en hierop kunt inspelen met je set. Er wordt gewerkt met professionele apparatuur van Pioneer en Traktor, maar je eigen gear meenemen mag ook. De opleiding bestaan uit tien lessen van één uur. 

De DJ Opleiding Gevorderden start op donderdag 22 februari 2018 tussen 19:30 en 21:00 uur. De kosten hiervoor bedragen € 399,-.

Produceer je eigen tracks: Basis Producer Opleiding

Wel ideeën maar geen idee hoe je jouw ideeën om kunt zetten in een daadwerkelijke track? Dan is deze opleiding voor jou. De opleiding leert je produceren als de grote artiesten met bekende softwarepakketten als FL Studio, Ableton en Logic Pro. Je doet in tien lessen de noodzakelijke kennis op om jouw creatieve idee om te zetten in een track en deze te delen met de wereld.

De Basis Producers Opleiding start op woensdag 29 november 2017 tussen 19:30 en 21:00 uur. De kosten hiervoor bedragen € 349,-.

Professioneel aan de slag: Gevorderde Producers Opleiding

Maak je al je eigen tracks, maar wil je jouw carrière echt een kickstart geven? Dan kun je terecht bij de Gevorderde Producers Opleiding. In deze exclusieve opleiding duik je de diepte in met ondermeer geavanceerde DAW-vaardigheden, het creëren van hoog sounddesign en professionele afmix- en master-technieken. Ook je gehoor en het omgaan met vocals komt aan bod in deze opleiding.

De Gevorderde Producers Opleiding start op donderdag 30 november 2017 tussen 19:30 en 21:00 uur. De kosten hiervoor bedragen € 388,-.

Meer informatie over de opleidingen en mogelijkheden vind je op de website van Dutch DJ World.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws