Taylor Swift haalt weer uit naar Calvin Harris in nieuwe clip

Ivo Mollemans | 30 oktober 2017
algemeen

Foto via Rukes.com.

Het is al een lange tijd uit tussen Calvin Harris en Taylor Swift, maar Swift had behoefte om nogmaals uit te halen naar haar ex. Dit doet ze in haar nieuwe videoclip van het nummer ‘…Ready For It’ welke afkomstig is van haar nieuwe album.

Taylor Swift vs Calvin Harris

In de teaser van de clip is meerdere malen bliksem te zien met ongeveer dezelfde kleuren op de achtergrond als in de cover art van Calvin Harris zijn hit ‘This Is What You Came For’ met Rihanna. Lange tijd was er gedoe rondom het nummer omdat Swift de tekst zou hebben geschreven toen ze nog een relatie had met Harris, maar na het uitgaan van de relatie besloot hij om Rihanna de tekst in te laten zingen.

LEES OOK: Hardwell gaat kopje onder met SpongeBob SquarePants

Uiteraard was Swift hier niet zo blij mee en dus waren lange discussies het gevolg. Het leek eindelijk bedaard te zijn, maar nu wordt het vuurtje toch weer aangewakkerd met de videoclip. Of het ook echt een uithaal is naar Harris is niet bekend gemaakt, maar in het nieuwe album ‘reputation’ van Taylor Swift zitten meerdere keren verwijzingen naar haar exen.

Aanbevolen voor jou:
Maak de perfecte selfie op elk feest met de ASUS ZenFone 4...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws