Eerste trailer voor documentaire over Major Lazer online

Ivo Mollemans | 1 november 2017
algemeen

Beeld via Rukes.com.

Steeds meer artiesten geven door middel van tv-programma’s of films een kijkje in hun leven. Hierdoor zien de fans niet alleen al het spektakel van shows en de glamour van de bijbehorende levensstijl, maar ook wat er allemaal gedaan moet worden om een bepaalde status te behalen.

Docu over Major Lazer’s verbinding met Cuba

Ook het muziektrio Major Lazer bestaande uit Diplo, Jillionaire en Walshy Fire komt binnenkort met een eigen documentaire en de eerste trailer daarvan staat sinds kort online. De docu heet ‘Give Me Future’ gaat voornamelijk over de relatie tussen Cuba en Major Lazer. Zij waren de eerste artiesten die een gigantisch concert gaven op het eiland dat afgezonderd van de rest van de wereld leeft, maar waar mensen, met name de jeugd, net zo goed op de hoogte willen zijn van alles wat in de wereld gebeurt.

LEES OOK: Waarom top-dj's als Martin Garrix en Afrojack het Songfestival links laten liggen

In 2009 kwam het eerste album van Major Lazer getiteld ‘Guns Don’t Kill People… Lazers Do’ uit en sindsdien is alle aandacht op deze groep gevestigd. Ook het materiaal wat daarna uitkwam sloot perfect aan op de stijl van Major Lazer en tegenwoordig zijn ze vooral bekend van hits als ‘Lean On’ en ‘Light It Up’.

De documentaire komt op 17 november uit via Apple Music. Check de trailer hieronder:

Aanbevolen voor jou:
De pareltjes van GOGO Jongerenreizen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws