Dante Klein krijgt lesje Ibiza van Bob Sinclar

Mark IJsendoorn | 13 november 2017
algemeen

In deze video van Spinnin’ Records krijgt Dante Klein een lesje Ibiza van Bob Sinclar, moet hij op eigen houtje Pacha zien binnen te komen en maakt hij zich klaar voor een eigen Ibiza-party.

Spinnin’ Next

Dante Klein is een van de artiesten in de pool van Spinnin’ Next. Met het concept Spinnin’ Next geeft het label extra aandacht aan een kleine pool van veelbelovende talenten om ze klaar te stomen voor een internationale carrière. Veel van deze talenten treden al overal ter wereld op, hebben flink wat tracks op hun naam staan en hebben connecties gemaakt in de industrie. Toch kunnen de jonge dj’s nog flink groeien met behulp van de trainingen en begeleiding van Spinnin’ waarvan Project NEXT deel uitmaakt.

Project NEXT

Voor de videoserie Project NEXT stuurde Spinnin’ vijf van hun talenten een week naar Ibiza om het eiland te leren kennen, connecties te maken, nieuwe muziek te maken en een eigen party te organiseren. Dante Klein heeft de hoofdrol in deze video. De overige video’s met onder meer Mesto en Trobi zijn te vinden via het YouTube-kanaal van Spinnin’ Records. In de volgende aflevering krijgen we te zien wat het viertal heeft gemaakt van hun eigen Ibiza-feest.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws