Radioshow alert: San Holo en Bitbird present Bitbird Radio

Stijn van Beers | 24 november 2017
algemeen

San Holo en Bitbird Radio

Elke grote dj heeft zijn eigen radioshow: Hardwell met Hardwell On Air, Tiësto en ClubLife en Dimitri Vegas & Like Mike met Smash The House. Nu hebben dj San Holo en zijn label Bitbird besloten om ook samen een radioshow te starten, genaamd Bitbird Radio. San Holo zit momenteel midden in een druk tourschema, maar heeft toch tijd gevonden om de eerste episode van zijn radioshow uit te brengen. Natuurlijk kun je in deze radioshow de nieuwste releases op het label Bitbird verwachten, maar het is ook een manier voor San Holo (en zijn gasten) om te laten zien waar ze nu eigenlijk aan toe zijn.

“I decided to start this radio show because I always get so excited hearing new music, and this is a great way to share all these new finds with you guys. And, of course, this is going to be a great way to tell you about all the upcoming bitbird releases,”

Bitbird Radio 001

In de eerste editie van deze show zijn alle nummers, op twee of drie na, of tracks van San Holo of tracks die uitgebracht zijn op Bitbird. De volgende shows zullen waarschijnlijk wat meer diversiteit bevatten, maar voor nu is dit een hele goede start. Beluister de eerste aflevering van de Bitbird Radioshow hier:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws