Zijn The Chainsmokers bezig met het creëren van een nieuwe hype?

Stijn van Beers | 27 november 2017
algemeen

Intussen zijn ze bij iedereen wel bekend, The Chainsmokers. De nummer 6 uit de DJ Mag Top 100, bekend van hun wereldwijde hits zoals ‘Closer’, ‘Paris’ en ‘Don’t Let Me Down’ draaien ook al een tijdje mee. De twee werden bekend bij het grote publiek door hun eerste hit #SELFIE, al weer drie jaar geleden. Sindsdien hebben ze alle plekken op de wereld gezien en overal waar je kan bedenken gestaan, The Chainsmokers gaan zeker hard!

Nieuwe hype?

Het creëren van een nummer rondom een hype kan erg goed uitpakken, zo hebben beide heren al eerder bewezen met #SELFIE, maar zelf een hype beginnen? Als je de social media van The Chainsmokers een beetje in de gaten houdt, zie je regelmatig recaps van tours voorbij komen. Een ding wat vaak voorkomt in deze video’s de laatste tijd is het drinken van bier uit hun schoen.

Bier uit je schoen

Inderdaad, het drinken van bier uit je schoen! Gadver zal je denken, maar volgens deze heren kan dit zomaar een nieuwe hype worden waar ze maar al te graag aan meewerken. Bier uit je schoen drinken is niet iets nieuws, fans van de Formule 1 zullen meteen aan Daniel Ricciardo denken, die ook altijd champagne uit zijn schoen drinkt als hij het podium haalt. Ook zullen verschillende jongeren terug denken aan dat ene moment dat je op vakantie je schoen aan de barvrouw moest geven nadat je na een rondje ‘extreem radje draaien’ een biertje uit je schoen moest drinken. In een keer leeg en daarna verder met natte schoenen, geen probleem toch?

Nieuwe muziek

The Chainsmokers laten ook verschillende hits vallen dat er nieuwe muziek aan zit te komen, en deze filmpjes van het drinken uit je schoen. The Chainsmokers geven ons dus gewoon een hint voor een nieuwe hype met deze recap filmpjes, maar doe jij mee?

Lees ook: Drummer speelt met vuur tijdens optreden van The Chainsmokers

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws