Nieuwe venue Printworks in London sleept prijs na prijs binnen als nieuwe club

Ivo Mollemans | 2 december 2017
algemeen

Foto via Printworks.

Het nachtleven in London is elke dag actief en er is veel keuze om als bezoeker heen te gaan. Bekende clubs zijn onder andere Fabric, Egg London en Electric Brixton, maar er is een nieuwe club die binnen zeer korte tijd al flinke naamsbekendheid wist te vergaren.

Veel potentie voor Printworks

Printworks is een nieuw cultureel centrum met verschillende doeleinden. Zo worden er nieuwe films getoond en verschillende andere culturele activiteiten zullen gaan plaatsvinden in het pand. Het interessants is misschien nog wel dat het ook dienst doet als club.

LEES OOK: Gareth Emery denkt aan zijn fans en zet spectaculaire Laserface show online

Met een capaciteit van 5000 personen verdeeld over 6 verschillende ruimtes op meerdere etages zal Printworks nog een grote naam in London kunnen worden. Dat het veel potentie heeft is al bevestigd, want deze maand heeft de locatie een aantal prijzen uitgereikt gekregen tijdens de London Venue Awards. De prijzen voor Printworks waren ‘Best Venue With Capacity Over 1000’, ‘Best New Venue’ en een tweede prijs in de categorie ‘Most Versatile Venue With Capacity Over 1000’.

En om te bewijzen dat Printworks een flinke naam is, stond Steve Angello in een van de zalen voor een optreden dat doet denken aan de oude raves die vroeger in leegstaande opslagplaatsen en fabrieken werden gehouden. Deze keer is het echter wel legaal en er zijn nog een hoop special effects aan toegevoegd voor de ultieme ervaring.

Check beelden van het optreden hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws