DJ Snake gaat naar Bangladesh om aandacht te creëren voor de vluchtelingencrisis

Ivo Mollemans | 30 november 2017
algemeen

Foto via Rukes.com.

De Franse DJ Snake heeft zich al meerdere malen van zijn goede kant laten zien door samen te werken met goede doelen en nu doet hij opnieuw iets in de hoop de wereld een stukje beter te maken.

DJ Snake voor het goede doel

Deze keer is hij afgereisd naar Bangladesh om aandacht te creëren voor de vluchtelingencrisis die momenteel een groot wereldwijd probleem vormt. Het bereik van DJ Snake is groot dus hopelijk heeft de actie ook nut en zorgt het voor een verbetering van de situatie. De vluchtelingen waarvoor aandacht wordt gevraagd zijn afkomstig uit Myanmar, maar vanwege politieke problematiek moesten ze het land ontvluchten omdat ze daar niet meer veilig waren.

LEES OOK: The Chainsmokers genomineerd voor Grammy: ‘Dit is een droom die uitkomt’

De afgelopen weken heeft DJ Snake al vaker oproepen gedaan met betrekking tot het probleem en nu is hij persoonlijk naar het gebied gegaan om daar met mensen te praten en hun verhalen te horen en te delen met de rest van de wereld. Via een filmpje op social media roept hij zijn volgers op om geld te doneren aan de Love Army For Rohingya-campagne. In minder dan 24 uur tijd werd als 1,25 miljoen dollar opgehaald. Het doel staat op 1,5 miljoen dus een groot deel is in afzienbare tijd al opgehaald.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws