Bingo Players onthult documentaire ‘A decade of Bingo Players’

Stijn van Beers | 30 november 2017
algemeen

Bingo Players

Maarten Hoogstraten, ook bekend als Bingo Players, ruilde al vroeg zijn speelgoed om voor cd’s en vinyl. In zijn tiener jaren ging veel van zijn tijd en geld naar muziek, het was dan ook een kwestie van tijd voordat hij zijn eigen muziek uit ging brengen. Toen Maarten zijn partner in crime Paul Bäumer ontmoette, klikte het meteen en samen braken ze door met nummers zoals ‘Get Up’ en ‘Cry (Just A Little)’.

Documentaire over Bingo Players

De documentaire die nu zal gaan komen, neemt de fans mee naar het begin en laat ze een kijkje nemen in de geschiedenis van Bingo Players. De documentaire zal verteld worden door Maarten zelf, en onderwerpen zoals de ontmoeting met Paul, hun doorbraak en het creëren van hits zullen uitgebreid besproken worden. Erg boeiend om te kijken, want Bingo Players heeft zeker bijgedragen aan het vormgeven van de dance muziek in de vroege jaren 2000. ‘A decade of Bingo Players’ zal de fans echt een goede kijk op het project Bingo Players geven en al het werk wat hierin is gestopt. Check vooral de video hieronder.

De dood van Paul Bäumer

Een belangrijk aspect van de documentaire zal de dood van Maarten’s partner Paul zijn, die in 2013 overleed aan kanker. De hele dance scene was geschokt toen dit nieuws naar buiten kwam, en Maarten heeft zich hier dan ook knap overheen gezet. Paul wordt nog elke dag gemist, maar gelukkig voor ons is Bingo Players blijven bestaan en gaan ze nog steeds erg lekker!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws