Talent van de week: Puri

Ivo Mollemans | 6 december 2017
algemeen

Beeld via Puri.

Het wordt steeds makkelijker om als dj of producer naam voor jezelf op te bouwen. Met name het internet zorgt ervoor dat connecties sneller gelegd kunnen worden, maar om echt door te breken moet je wel degelijk iets speciaals met je meebrengen. Omdat er tegenwoordig zoveel nieuwe artiesten rondlopen kiezen wij er elke week eentje uit die de potentie heeft om groot te worden en we trappen deze week af met Puri.

LEES OOK: Video: Martin Garrix & David Guetta - 'So Far Away'

Puri gaat hard

Deze dj en producer uit Sneek wist met zijn producties en bootlegs op SoundCloud al flink bekend te worden en met name het afgelopen jaar gaat hij erg lekker. Zijn track ‘Nu Nu Nu’ met Tribal Kush en Karl Wine kwam uit via Sound Clash Music, een label dat zich focust op urban, en de volgende stap is een contract bij Spinnin’ Records voor de track ‘Coño’. Deze plaat gaat al een tijdje in de rondte en er werd vaak gevraagd wanneer hij uitkomt. Het antwoord daarop is 8 december dus zet het in je agenda.

 

Signed my first contract @spinninrecords today! 🙌🏽🔥 Just wait on it... #PURIONTHEBEAT

Een bericht gedeeld door PURI [POO-REE] (@purionthebeat) op

Tijdens het Amsterdam Dance Event was hij ook nog eens te gast bij radiostation FunX voor een kort, maar zeker krachtig setje dat gevuld was met alleen maar eigen materiaal.

Puri is zeker een naam die je in de urban scene, maar ook daarbuiten nog veel vaker terug gaat zien. Zowel op evenementen als op tracks met andere artiesten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws