Armin van Buuren werkt samen met MasterClass voor productieles

Ivo Mollemans | 6 december 2017
algemeen

Foto via Rukes.com.

Sinds het begin van dit jaar biedt MasterClass een aantal exclusieve diensten aan aan iedereen die bezig is met het maken van muziek. Hiervoor beperken zij zich niet tot standaard muziekdocenten, maar het zijn juist grote artiesten die jou als docent iets bijbrengen. Eerder al kwamen MasterClass pakketen van deadmau5 en Hans Zimmer online en ook Armin van Buuren geeft in een aantal video’s les over hoe hij muziek maakt.

LEES OOK: The Chainsmokers bewerkten een auto en verkochten deze op eBay voor een schijntje

Armin van Buuren als leraar

Daarin legt hij een hoop verschillende aspecten van het productieproces uit. In de trailer laat hij al weten hoe belangrijk een kick is voor een dance track en wat voor effect het kan hebben op de dansvloer, maar natuurlijk legt hij ook een hoop uit over andere aspecten in de video’s. De cursus van Armin zal begin 2018 uitkomen en deze kost 90 dollar. Daarvoor krijg je meer dan 20 videolessen die je ten alle tijden kan bekijken en je nieuwe inzichten en tips & tricks geven bij het maken van dance.

MasterClass is er niet alleen voor muzikanten. Er zijn namelijk ook online cursussen van andere bekende personen die bekend zijn geworden in een bepaald vakgebied zoals een masterclass koken van Gordon Ramsey, tennisles van Serena Williams of acteerles van Dustin Hoffman. Voor het volledige aanbod kun je op de site van MasterClass terecht.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws