23 jaar oude gozer gearresteerd met $40 miljoen aan MDMA

Ivo Mollemans | 8 december 2017
algemeen

De meeste aanhoudingen waarbij drugs worden gevonden bij Individuele personen gaan om enkele zakjes of pillen, maar deze 23 jaar oude gast maakte het wel heel bont. Hij probeerde namelijk een obscene hoeveelheid MDMA ter waarde van 40 miljoen dollar Australië binnen te smokkelen.

LEES OOK: Socials Today: de ballen van Mr. Polska en de meest sexy hiphop-dj

Australië laat je niet door met drugs op zak

Helaas voor hem is dat niet gelukt, want de lading waarin hij dit vervoerde werd bij de douane geïnspecteerd. Hij probeerde de 356 kilo MDMA te verbergen onder chloor voor in het zwembad, maar dat had de douane zo door. Volgens een woordvoerder is dit een van de grootste drugsvangsten die ze ooit hebben gedaan bij de douane.

’In terms of drugs that were directly related to the ACT (Australian Capital Territory) this is the most significant drug seizure.’

De man is gearresteerd en heeft een aanklacht tegen zich gekregen wegens het importeren van een commerciële hoeveelheid drugs. Van de hoeveelheid MDMA zouden zo’n 1,2 miljoen ecstacy pillen gemaakt kunnen worden en die zou hij waarschijnlijk niet allemaal zelf gaan gebruiken, dus die aanklacht is wel op zijn plaats.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws