Partyscene #20 is nu verkrijgbaar!

Partyscene Redactie | 15 december 2017
algemeen

 

Een nieuw jaar gaat van start, en hoe kun je 2018 beter beginnen dan met een nieuwe Partyscene? We blikken terug op 2017 en kijken wat het nieuwe jaar ons zal gaan bieden, maar natuurlijk staat Partyscene Magazine ook vol met interviews en achtergronden over de heetste dj’s, vetste feesten en beste labels uit de dance scene.

Het verhaal van Nina Kraviz

Nina Kraviz is zonder twijfel een van de grootste vrouwelijke dj’s van dit moment. Ze heeft al een carrière van meer dan een decennium, maar die zit nog altijd flink in de lift. Al is haar loopbaan niet zonder de nodige controverse geweest.

Steve Angello op de biechtstoel

Na zijn tijd in Swedish House Mafia heeft Steve Angello niet stil gezeten en nu komt hij met een nieuw soloalbum. Niet alleen blijkt dit album opnieuw een heel persoonlijke plaat te zijn, Steve Angello laat ook nog een compleet nieuwe sound horen. De Zweedse dj-superster vertelt over zijn nieuwe album, zijn zonden, en een nieuwe periode in zijn leven.

Hotspots: Utrecht

Met zijn sfeervolle historische binnenstad, groot aantal studenten en centrale ligging is Utrecht een stad waar je een bruisend nachtleven zou verwachten. Inderdaad kan iedere student wel een kroeg, bar of toegankelijke dansavond vinden in het pittoreske centrum, maar wat als je van de echte nachtclub houdt? Heb je dan wel iets te zoeken in Utrecht?

De grootste tops en flops van 2017

2017 zit er weer bijna op. We nemen afscheid van een grillig en zelden saai jaar bomvol hoogtepunten en dieptepunten. De redactie van Partyscene zette zijn persoonlijke top 5 van tops en flops op een rij. Waar kijken we met plezier op terug en wat willen we in 2018 absoluut niet meer zien? Ga met ons mee op reis door de voorbije 12 maanden.

En verder

We bespreken nieuwe synths van Roland en nieuwe films, games en gadgets. Bovendien duiken we in het nachtleven van Barcelona, ontdekken we de vroegste geschiedenis van de house in Chicago, Detroit en New York en besteden we uitgebreide aandacht aan Revealed Recordings, het label van Hardwell.

Scoor de nieuwe Partyscene Magazine

Partyscene #20 vind je in de betere boekhandels en kun je ook online bestellen. Oudere nummers nabestellen? Geen probleem, dat doe je hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws