Dimitri Vegas krijgt rol in zombiefilm

Mark IJsendoorn | 15 december 2017
algemeen

Dj-sterren Dimitri Vegas en Like Mike willen niet alleen achter de decks de wereld veroveren, maar ook op het witte doek. Het duo kreeg bijvoorbeeld al een klein rolletje in de Belgische film Safety First – The Movie. Maar Dimitri heeft echte acteerambities. Hij krijgt namelijk een rol in de zombiefilm Rise of the Living Dead.

Rise of the Living Dead

De film wordt geregisseerd door de zoon van de beroemde, overleden horrorregisseur George Romero. De film van Romero junior moet een prequel worden op zijn vaders beroemde film Night of the Living Dead, en is deels gefinancierd met een crowdfundingcampagne. Het filmen is nog niet begonnen en Dimitri is de eerste acteur die voor de film is gecast.

Dimitri gaat acteren

‘Mijn goede vriend Dimitri [...] en ik zijn al een tijdje aan het praten over hoe we hem konden betrekken met Rise en we zijn er eindelijk uit,’ zegt regisseur Romero op Facebook. ‘Ik heb hem officieel gecast voor een van mijn favoriete rollen in de film. [...] Rise wordt een van zijn eerste speelfilms en ik ben enorm trots dat hij deel is van het project.’

Dimitri Vegas zal ook te zien zijn in de film ‘Patser’ en hij sprak een personage in de Vlaamse versie van de Disneyfilm Big Hero 6.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws