Knallend het jaar uit met Armin van Buuren

Stijn van Beers | 21 december 2017
algemeen

Armin van Buuren

Of dat 2017 een goed jaar voor Armin van Buuren was? Jazeker! De opening van zijn eigen radiostudio in Amsterdam, de viering van ASOT 800 en natuurlijk zijn 14 uur durende feest tijdens het Amsterdam Dance Event, Armin heeft zeker weer een top jaartje met vele hoogtepunten achter de rug. Gisteren kreeg hij in RTL Late Night zelfs het nieuws dat zijn single 'Sunny Days' dubbel platina-status heeft bereikt. 

En zoals elk jaar sluit hij dit jaar weer af met de trance-hoogtepunten van het jaar in de A State Of Trance Year Mix. Voor het veertiende jaar op rij geeft de vijfvoudig nummer één dj van de wereld het trouwe trancepubliek het beste dat 2017 te bieden heeft gehad.

​Lees ook: Armin van Buurens kerstversie van ‘Sunny Days’ is pure kitsch

Trance

2017 is niet alleen voor Armin een goed jaar geweest, ook voor het genre trance in het algemeen kan 2017 als succesvol gezien worden. Deze editie van ‘The A State Of Trance Year Mix’ bevat meer dan honderd uitzonderlijke platen met elk hun eigen bijdrage aan het succes van trance in 2017. Naast de persoonlijke keuzes van Armin van Buuren, bijvoorbeeld Davey Asprey – Fallout en Protoculture – The Descent, zijn ook de favoriete platen van de duizenden trance fans over de hele wereld toegevoegd, die ze zelf hebben gekozen via ‘The Tune of The Year’ poll van dit jaar.

Year Mix of 2017

Naast de release als mixalbum met twee cd’s wordt deze year mix live uitgezonden op meer dan 100 radiostations in meer dan 80 verschillende landen, voor meer dan 40 miljoen luisteraars. Elke week op donderdagavond van 20:00 tot 22:00 wordt een nieuwe A State Of Trance aflevering uitgezonden op het Youtube kanaal en op de Facebook pagina van Armin van Buuren. Beluister de ‘ASOT Year Mix of 2017’ alvast hieronder en laten we hopen op nog een magisch jaar voor de trance muziek in 2018!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws