Deze lokale dj kreeg ineens talloze haatberichten op Instagram

Stijn van Beers | 21 december 2017
algemeen

Meet dj Ajit Pai uit India. Geen bijzonder opvallende of indrukwekkende artiest en zeker niet iemand die grote groepen mensen boos maakt. Geen wonder dat hij verbaasd was dat zijn Instagramaccount ineens vol stroomde met hatelijke comments. Comments die niet voor hem waren bedoeld.

Netneutraliteit

Er was namelijk een andere Ajit Pai die internetters tegen zich in het harnas had gejaagd, namelijk de voorzitter van de Amerikaanse Federal Communications Commission. In een stemming van 3-2 heeft de FCC ervoor gezorgd dat de regels voor netneutraliteit die twee jaar geleden werden ingevoerd, verwijderen zullen worden. Weg vrij internet. Internetters wilden natuurlijk hun frustratie kwijt op hun favoriete platform, maar kozen massaal de verkeerde Ajit Pai. 

Ajit Pai

 

Good day and a great week ahead y’all✌️#ajitpai #dj #djajitpai #goa #india

Een bericht gedeeld door Ajit Pai (@ajitpaiofficial) op

Deze Ajit Pai is een dj uit Goa, India die jammer genoeg een naam deelt met het controversiële FCC-boegbeeld. Bij zijn meest recente foto zijn tientallen opmerkingen geplaatst die te maken hebben met de stemming of de algemene identiteitsverwarring van beide heren.

Deze Ajit Pai is de man die ervoor gezorgd heeft dat netneutraliteit afgeschaft wordt, en die het dus volgens ons wel verdient om wat opmerkingen te krijgen over zijn beslissing.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws