Socials Weekoverzicht: Laidback Luke wéér boos op dj Top 100 en de fotoshoot van Dj Stephanie

Partyscene Redactie | 22 december 2017
algemeen

Je wilt natuurlijk op de hoogte blijven van de scene en je favoriete artiesten, maar social media verslaving ligt op de loer. Om je je op weg te helpen selecteren we de sappigste socials van deze week.

Laidback Luke gaat opvallend vaak tekeer tegen de DJMag Top 100. Eerder dit jaar kwam hij met een uitgebreide vlog over hoe oneerlijk de verkiezing is, en deze week ging hij op Twitter nogmaals tekeer tegen de Top 100. Het lijkt haast persoonlijk te worden. Nu beweert hij dat hij door zijn kritiek uit de lijst is geschrapt. Wij krijgen de indruk dat er wel wat verbittering achter zit. 

Joel Zimmerman alias Deadmau5 heeft een heel eigen stijl, waar zijn vrouw blijkbaar prima bij aansluit. Zij gaf hem namelijk een echt lijk cadeau. Romantisch!

 

Lol! Kelly got me an early Xmas gift... an actual dead guy. Thanks @grill_zimmerman :)

Een bericht gedeeld door deadmau5 (@deadmau5) op

Lil’ Kleine is nog maar sinds afgelopen mei samen met zijn vriendin Jaimie Vaes, maar hij gaat vol voor de liefde. En wat doe je als je je wederhelft wilt laten zien dat je liefde voor eeuwig is? Je tatoeëert haar naam om je lichaam. Want dan doet het extra pijn wanneer het uit gaat en je die tattoo weer weg moet laten laseren.

 

J A I M I E .

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Dj Stephanie speelt met een mes ineen stijlvolle fotoshoot.

 

Tomorrow i will announce something....this is a small preview ;) Photo by @milo___photograpy

Een bericht gedeeld door Dj Stephanie (@djstephanieofficial) op

Dit is de oceaan. Speelgoedmeeuwen hebben het moeilijk. Geef om speelgoedmeeuwen.

Dj Mental Theo kan niet alleen achter de decks een goed feestje bouwen: voor een stijlvol etentje kun je ook bij hem aankloppen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws