Weg met de roddels over Dua Lipa; Martin Garrix is serieus met dit meisje

Partyscene Redactie | 10 januari 2018
algemeen

De geruchten over Dua Lipa mogen ophouden. Martin Garrix heeft een foto geplaatst op Instagram waarop hij hand in hand zwemt met een meisje. Dit meisje kan niemand anders zijn dan het Nederlandse model Charelle Schriek. En als zelfs Martin een verliefde foto plaatst, dan is het serieus.

De vriendin van Martin Garrix

Martin Garrix is nooit erg open geweest over zijn liefdesleven, maar Charelle is al een tijdje in de picture. In 2016 reisde ze al meerdere keren met Martin mee naar gigs, zoals bleek toen zij beiden foto’s van zichzelf op dezelfde buitenlandse locaties op Instagram plaatsten.

Begin vorig jaar gaf de dj-ster toe dat hij aan het daten was, en blijkbaar was Charelle een blijvertje. In de zomer gingen ze samen op vakantie naar de Malediven, wat een paar verliefde foto’s opleverde op het Instagram-account van Charelle. En ook kerst vierden ze samen.

Openbaar

Het is niet gek dat Charelle zich niet kan inhouden en wil laten zien hoe leuk ze het samen hebben. Maar Martin Garrix houdt zijn Instagram-account professioneel en plaatst geen verliefde foto’s. Tot nu toe. Het liefdevolle duikavontuur plaatste hij een paar dagen geleden.

Als zelfs de zo op privacy gestelde Martin een foto van zijn vriendin plaatst, is het echt serieus. Inmiddels zijn de twee dan ook al meer dan een jaar aan het daten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws