Video: Er bestaan nu ook robot-strippers in deze stripclub

Ivo Mollemans | 3 november 2018
algemeen

Langzaam, maar zeker komen er steeds meer robots op de markt variërend van een simpele stofzuiger of grasmaaier tot aan zelf rijdende auto’s. Technologie kan dus voor veel goede dingen worden ingezet, maar bij sommige 'vooruitgang' kun je je afvragen of iemand er nu iets aan heeft.

Robots fungeren vanaf nu ook als stripper

In Las Vegas had een stripclub het slimme idee om tijdelijk twee robot strippers in hun club te zetten. Dit doen ze niet om het publiek op te hitsen, maar om bezoekers van CES naar de club te trekken. De bezoekers van deze technologie-conferentie gaan over het algemeen niet naar stripclubs, maar met deze robots probeert de club ze toch nieuwsgierig genoeg te maken om een kijkje bij hen te komen nemen.

LEES OOK: Socials Today: Headhunterz chillt en waar zit Famke Louise nu op?

Dat de robots geen daadwerkelijke toekomst als strippers hebben is wel duidelijk, want ze zijn niet erg veelzijdig in hun bewegingen en ook qua uiterlijk zal er nog veel moeten gebeuren voordat ze in een stripclub passen. Toch zien twee van die dansende robots er stiekem wel grappig uit, maar daar blijft het bij.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws