Jeff Mills en NASA werken samen aan nieuwe radioshow

Ivo Mollemans | 17 januari 2018
algemeen

Samenwerkingen tussen dj’s zijn veelvoorkomend, maar een samenwerking tussen een dj en NASA komt niet zomaar tot stand. Toch gaat Jeff Mills samen met NASA een radioshow maken waarin wordt ingegaan op alles wat met ruimte en tijd te maken heeft.

Jeff Mills als leraar over het heelal

Niet alleen zal dus de muziek van Jeff Mills te horen zijn; informatieve en wetenschappelijke discussies staan centraal. Radiostation NTS gaat de show genaamd ‘Jeff Mills: The Outer Limits’ uitzenden. Het programma wordt geschreven, geproduceerd en gepresenteerd door Jeff Mills zelf en hij zal zijn eigen gedachten loslaten op van alles en nog wat, maar er zullen ook bekende gasten langskomen.

LEES OOK: Docu over Martin Garrix en Carl Cox wordt eindelijk uitgebracht

De eerste uitzending heet ‘Black Hole’ en die zal op woensdag 17 januari om 2 uur ’s middags GMT te beluisteren zijn. De aflevering is opgedeeld in 4 delen en pianist Kathleen Supové en violist Thomas Gould zullen originele muziek van Jeff Mills coveren. Mills wil met dit programma de interesses van fans aanwakkeren en ze tegelijkertijd iets bijbrengen over astrofysica.

Meer informatie over het programma is hier te vinden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws