Deadmau5 verkoopt zijn wc-water als reactie op Hardwell’s parfum

Ivo Mollemans | 23 januari 2018
algemeen

Foto via Rukes.com.

Als er iets is waar deadmau5 niet tegen kan dan zijn het onzinnige commerciële acties van andere dj’s. Hij steekt dan ook graag de draak met zijn collega’s en deze keer is Hardwell het slachtoffer. Hij heeft sinds kort namelijk een eigen parfum op de markt onder de naam ‘ECLIPSE’ en deadmau5 ziet het nuttige er niet van in.

Deadmau5 verkoopt zijn wc-water

Dat kan wellicht komen doordat ECLIPSE geadverteerd wordt door te melden dat ‘de persoonlijke wereld van Hardwell in een energieke geur is samengevat’. Veel fans van Hardwell vinden het wel een tof product, maar deadmau5 reageert op geheel eigen manier op de geur.

LEES OOK: Hardwells Revealed Recordings wordt uitgebreid met nieuw sublabel

Tijdens een livestream besloot hij om een leeg zeepflesje te vullen met water uit zijn wc en binnen twee minuten wist hij het te verkopen voor $50 (dat is $10 meer dan Hardwell’s ECLIPSE). Deadmau5 verkocht het water met de volgende woorden:

“This is legit. This is the real deal. The is water direct from my toilet…This is legit water from the place I piss and shit.”

Blijkbaar valt dus echt alles tegen belachelijke prijzen te verkopen zolang het maar een beetje leuk geadverteerd wordt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws