Houselegende Paul Kalkbrenner (en meer) op We Are Electric

Geert van der Klugt | 25 januari 2018
algemeen

Aankomende zomer, van 6 tot 8 juli, vindt de We Are Electric weekender plaats. Een line-up waar je u tegen zegt: wij hebben er zin in. Van legendes Paul Kalkbrenner, Modeselektor en Benny Rodrigues - tot Kraantje Pappie, Jacin Trill en Yung Nnelg. Hiphop-head of technobeuker: voor ieder wat wils, maar uitsluitend kwaliteit. 

Berliner Paul Kalkbrenner is - na een tweejarig hiatus - volledig terug. Nog altijd als revolutionair gezien in de elektronische muziekscene; zijn minimalistische house en -techno doet het altijd goed tijdens de warme julidagen. Om het houseteam te versterken is Oliver Heldens ook van de partij. Spinnin' Records' succesverhaal Heldens kent de booth: volgens sommigen heeft hij nog nooit voor een kutzaal gestaan. Dat wordt naar verwachting dansen dus!

De Jeugd en Jacin Trill: old meets newjacin thrill we are electric 2018

De Jeugd van Tegenwoordig, ondertussen een Nederlands begrip, heeft weinig introductie nodig. Jarenlang toerden zij door Nederland, en die ervaring hoor je elke liveshow terug. Drietal Willy, Faber en Vieze zijn niet enkel 'die gasten van Watskebeurt' meer. Goed opgedroogd: volwassen en beleefd, en net zoals rode wijn - alleen maar beter geworden met de tijd.

Tot slot een tip van de redactie: Jacin Trill. Deze jongeman scoorde de afgelopen twee maanden hit-na-hit. Binnen een jaar van slaapkamer naar podia: Jacin's happy trap beats doen het goed. Producer 808milli en Jacin werkten onlangs samen met grote jongens Bokoesam en Kid de Blits. Een feestje bouwen, dat kan dit aanstormend talent zeker.

We Are Electric is, zoals de aanwezige artiesten doen vermoeden, een uiteenlopend muziekfestival. Honderd artiesten, drie volledige dagen muziek en vier grote podia. Naast de indrukwekkende headlines tref je genoeg nieuws aan. Langskomen voor een dag kan, maar een weekendje is uiteraard aan te raden.

De voorverkoop begint op 27 januari. Voor tickets, overzicht en informatie: https://www.we-are-electric.com/event/2018-weekender

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws