De party van jouw zomer: Totally Summer

Partyscene Redactie | 26 januari 2018
algemeen

Voeten in het zand, drankje in je hand, lekkere beats, mooie mensen, veel gekkigheid en compleet uit je dak gaan. Dat is Totally Summer! Sinds 2009 tovert Totally Summer ieder jaar weer de meest bijzondere locaties om tot de mooiste events. Met inmiddels meer dan 60 edities per jaar op 10 verschillende bestemmingen in Europa is Totally Summer niet meer weg te denken uit de partyscene.

Totally Summer 2018

Ook deze zomer worden de beste internationale DJ’s en artiesten overgevlogen naar de zon om samen met duizenden bezoekers het hoogtepunt van de vakantie te vieren. Deze zomer maak je Totally Summer mee op de volgende populaire jongerenbestemmingen: Albufeira, Blanes, Chersonissos, El Arenal, Kos-Stad, Laganas, Lloret de Mar, Playa de Palma, St. Julians en Sunny Beach.

Wil jij hierbij zijn? Natuurlijk wil je hierbij zijn! Scoor je tickets bij de GOGO reisleiding of binnenkort op totallysummer.nl.

Na de zomer wordt er ieder jaar een dikke vette reünie georganiseerd in Nederland. Vorig jaar was The Reunion in het Klokgebouw Eindhoven met 10.000 bezoekers een groot succes. Mis ook deze editie niet!

GOGO tv

Wil je een voorproefje van wat je te wachten staat op Totally Summer? GOGO reisreporters Kaj van der Voort, Moïse Trustfull, Stefan de Vries en Sara Ras nemen je mee in de Destination Reports op GOGO tv.

Check de afleveringen op www.youtube.com/user/GOGOjongerenreizen en abonneer je gelijk op het kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in vakantieland.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws