Benny Rodrigues op de vlucht voor ratten!

Partyscene Redactie | 1 februari 2018
algemeen

Dj ontvluchtte woning in Rotterdamse Markthal vanwege knaagdieren

Klinkt als een regelrechte horrorfilm die kop, maar het is echt waar: dj Benny Rodrigues is zijn huis uitgejaagd door rattenoverlast.

De Rotterdammer woont in het veelgeplezen koopwalhalla annex appartementencomplex de Markthal in het hartje van 010. Nou ja, woonde... 'Ik heb anderhalf jaar boven de Markthal gewoond en nog nooit eerder heb ik zoveel stress en angsten gevoeld vanwege de buitenproportionele overlast van ratten - ratten, geen muizen - beneden voor de deur', aldus Benny op zijn Facebookpagina (hieronder de follow-up-post).

Eventuele boetes

We hebben het hier niet over een paar cute muisjes, we spreken misschien wel over horrorratten! De dj op zijn FB-profiel: 'Op een gegeven moment durfde ik ‘s nachts niet eens meer naar buiten of binnen en liet ik de taxi’s het autovrije stoepje en pleintje oprijden om mij precies voor de voordeur af te zetten. De eventuele boetes nam ik uiteraard op me.'

De dj heeft het verder over een 'rattenparadijs waar de honden geen brood van lusten’. 'In de zomer zag ik de meeste mensen de door de gemeente geplaatste rattenvallen zelfs gebruiken als picknickstoel- of tafel. Nou, dan weet je het wel.'

Oproep aan Rotterdam

Benny Rodrigues doet een oproep aan de gemeente Rotterdam om de rattenplaag grondig aan te pakken. Wie weet kan hij dan ooit nog eens terug naar zijn stulpje in het centrum van de havenstad. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws