Spaanse techno-armada: Fatima Hajji en meer op Wonderland 2018

Geert van der Klugt | 14 februari 2018
algemeen

Wonderland 2018 wordt wild. Fatima Hajji belegert 17 februari de Amsterdamse Elementstraat met een gevechtsvloot aan technoknallers. Beuken geblazen, want onze favoriete Rotterdamse Goa-prins Benny Rodrigues (ROD) is ook van de partij. Warehouse Elementstraat biedt volgende week het podium: dat wordt knallen.

Na een pijnlijk sterke set op Awakenings 2017 (luister onderin) keert Fatima Hajji terug naar Nederland. De wolvin in schaapskleding verlaat het zwoele Spanje om ons Nederlanders een demonstratie Mediterrane draaitechniek te geven. Geboren met elektriciteit in de bloedvaten en een hartslag van (exact) 130 beats per minuut: dj en labeleigenaar Fatima Hajji hopen we vaker te zien. 

Wonderland 2018: wunderbar!

Benny, oh Benny. Hopelijk is Rodrigues bijgekomen van zijn rattenschrik. Zo niet, geen punt, want ROD is een rasartiest en weet ondanks omstandigheden keer op keer de zaal gek te maken. Geen 130 BPM in het hart, maar 150. En dat hoor je onderin. 

'Are you ready to get lost in the rabbit hole?' - Organisatie

Wij zeker. De volledige Wonderland 2018 line-up met onder andere Fatima Hajji, Benny Rodrigues, Relativ en veel meer vind je hierrr. Houd de zaterdag open, want dit wordt genieten. 

Wonderland 2018 line-up.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws