Supperclub Cruise ontvangt exclusief Ibiza Sensations

Geert van der Klugt | 15 februari 2018
algemeen

Volgende week donderdag, 22 februari is het zo ver. Op deze doordeweekse avond komt niemand minder dan Luis del Villar ons van de koude wintermaanden redden. Met zijn unieke, zomerse sound zal de ‘koning van het witte eiland’ onze lichaamstemperatuur ongetwijfeld weer op peil weten te brengen. De Supperclub Cruise geeft je nog een ruime week om te beslissen of je erbij wilt zijn. Het diner is bijna geheel uitverkocht. De zogenoemde Wine & Shine partytickets zijn nog wel beschikbaar, maar let op: het zijn er niet veel meer.

Ibiza Sensations supperclub cruise

De donderdagavond lijkt een geschikte avond voor een dergelijk evenement in Amsterdam. De dinertickets waren in trek en het is overduidelijk dat dit stijlvolle evenement voor de fijn proevers goed in de smaak valt. En dan moet het eten nog opgediend worden. Zoals in de header vermeld zal Luis del Villar naar Nederland komen om de party, die vanaf 21.00 uur van start gaat, naar ongekende hoogte brengen op de sfeervolle & stijlvolle Supperclub Cruise. Natuurlijk past daar een sfeervolle crowd bij: jij mag bepalen of je daarbij hoort.

Take your chance on a Thursday dance

Zoals in eerdere communicatie reeds vermeld zullen er twee zalen open zijn: één met opzwepende tech house, de andere met progressie deephouse. Kortom, twee zalen met top dj’s die je tot rond 1 uur in vervoering zullen brengen. Hieronder de dj’s van deze avond, met daarbij de officiële trailer.
Luis del Villar, Ken Abel, Dubyard, Santito & Oddone​

Belangrijk! Tickets en vaartijden

De organisatie wil alle eetgasten nadrukkelijk verzoeken op de vaartijden te letten. Dat houdt in dat je 18.30 en 19.00 uur aan boord dient te zijn. De Wine & Shine people kunnen dan vervolgens vanaf 21.00 uur aansluiten voor het feest.

De organisatie van Ibiza Sensations en het team van de Supperclub Cruise kijken er naar uit om jou in de watten te leggen. Kom in stijl en ervaar de donderdagavond zoals je hem niet veel ervaart.

Een overzicht van informatie (en tickets) vind je op de website. Daarnaast heeft de organisatie een aantal win acties op social media, en vind je op de facebook overige informatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws