Talent van de week: Happy Colors

Ivo Mollemans | 20 februari 2018
algemeen

Foto via Happy Colors.

Het wordt steeds makkelijker om als dj of producer naam voor jezelf op te bouwen. Met name het internet zorgt ervoor dat connecties sneller gelegd kunnen worden, maar om echt door te breken moet je wel degelijk iets speciaals hebben. Omdat er tegenwoordig zoveel nieuwe artiesten rondlopen, kiezen wij er elke week eentje uit die de potentie heeft om groot te worden. Deze week staat Happy Colors in de spotlight.

Happy Colors maakt van alles

Op 9 juni 1993 kreeg de wereld er weer een gigantisch eigenwijze artiest bij. Hector Melvin Mendoza Arias Mejor werd die dag geboren in Santo Domingo en onder zijn artiestennaam ‘Happy Colors’ maakt hij eigenlijk alles wat leuk klinkt. Genres boeien hem niet en creativiteit staat voorop. Bij het horen van zijn muziek wordt dit al gauw duidelijk, want soms moet je twee keer luisteren voordat je er iets van snapt. Met name moombahton en merengue zijn terug te horen in zijn muziek die doordrenkt is met Spaanstalige teksten.

LEES OOK: Socials Today: thuiswedstrijd Afrojack en Martin ontmoet Max

Inmiddels wordt zijn eigenwijze muziek wereldwijd door fans en artiesten geaccepteerd en dat werpt zijn vruchten af. Samenwerkingen met artiesten waaronder Sak Noel, Gualtiero en Dillon Francis plus remixen voor onder andere laatstgenoemde en Jack Ü zijn al de wereld in geslingerd. 

Daarnaast zijn er ook nog tal van eigen singles. Op het moment van schrijven is de meest recente toevoeging ‘A Lo Loco’. Dit nummer is een collab met collega-producers LOOJAN en Godwonder die zich beiden in ongeveer dezelfde muzikale hoek als Happy Colors bevinden. Welke hoek dat precies is valt net als bij Happy Colors echter niet precies te bepalen.

Het talent van vorige week gemist? Geen zorgen, dat artikel is hier terug te lezen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws