Volg jij de ’20 Years of Ultra’ serie al?

Stijn van Beers | 21 februari 2018
algemeen

Beeld: Rukes.com

Ultra Music Festival

Iedereen is wel bekend met Ultra Music Festival, een van de grootste internationale concepten in de dancewereld. Omdat Ultra dit jaar maar liefst 20 jaar bestaat, hebben ze besloten om een serie uit te brengen rondom het festival, waar natuurlijk de muziekcultuur en artiesten centraal staan.

De serie bevat unieke beelden en interviews met de grootste artiesten van vroeger en nu, echt een aanrader voor de liefhebber van dance! Ultra Miami staat bekend als de start van het festivalseizoen, hier komen alle belangrijke figuren uit de dance bijeen en wordt het seizoen afgetrapt. Tijdens het festivalseizoen reist Ultra de hele wereld over, er worden edities georganiseerd in onder andere Japan, Kroatië en Zuid-Afrika.

Lees ook: Hiphopteksten beïnvloeden het gebruik van MDMA

20 Years of Ultra

De eerste editie van Ultra is al weer 20 jaar geleden, wat begon als een klein muziekfestival is nu een van de grootste festivals ter wereld. In 2009 werd de magische grens van 100.000 bezoekers doorbroken en vorig jaar waren er maar liefst 175.000 danceliefhebbers aanwezig!

Ook dit jaar gaat de ticketverkoop weer hard, Ultra is al voor 97 procent uitverkocht. Mensen worden aangespoord om nu hun kaartje te kopen met de slogan “Expect The Unexpected”, dit zou kunnen duiden op bijvoorbeeld de reünie van de Swedish House Maffia, de terugkeer van Daft Punk of zelfs de comeback van Avicii. Wie dit niet wil missen moet snel zijn met een kaartje kopen, want over een maandje barst het feest weer los in Miami. Kom alvast in de stemming en bekijk de serie hieronder:

Episode 1

Episode 2

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws