Stranger Things: Chief Hopper danst met pinguïns

Stijn van Beers | 17 maart 2018
algemeen

David Harbour naar Antartica

Stranger Things acteur David Harbour vroeg op Twitter aan zijn volgers om hem te steunen om zijn reis naar Antarctica veilig te stellen. De ster, die Chief Hopper speelt in de serie, heeft zijn fans de laatste tijd geholpen op Twitter door in jaarboekfoto’s te verschijnen of hun huwelijken te officiëren, mits ze genoeg retweets kregen.

De rollen werden vorige maand echter omgedraaid toen David Harbour zijn volgers vroeg om hem te helpen meer dan 200.000 retweets op zijn tweet te krijgen. Hij had Greenpeace geschreven met de vraag hoeveel retweets hij nodig zou hebben om ergens heen gestuurd te worden waar keizerpinguïns waren. Hij wilde de dieren namelijk vertellen dat hij denkt dat ze geweldige opvoedingsideologieën hebben, en misschien zou hij ze dan de Hopper-dans aan kunnen leren.

Chief Hopper heeft zijn doelstelling gehaald

Na het bereiken van de benodigde 200k retweets heeft David Harbour samen met Greenpeace de reis naar Antarctica gemaakt, waarbij hij clips van hemzelf heeft geüpload dansend met pinguïns. Ook benadrukte hij hoe belangrijk het is om Antarctica te beschermen, zoals je kunt zien in zijn berichten hieronder:

Greenpeace

Toen Greenpeace liet weten dat Harbour 200.000 retweets nodig zou hebben, begonnen mensen massaal te helpen. Binnen 5 uur was het benodigde aantal bereikt, iets wat David Harbour zelf ook nooit had gedacht.

“I’ve never said this to a multi-user weblike platform of tons of computers connected worldwide, but… Internet… I think I love you.”

Greenpeace antwoordde met een video waarin de eerste stuurman van het schip naar Antarctica de acteur uitnodigde om mee te gaan naar het continent om hier deze mooie dieren te beschermen. Door met zijn alle een beetje op het milieu te letten, kunnen we ervoor zorgen dat de aarde minder snel opwarmt en dat de mooie beesten die op Antarctica leven hun plek om te leven kunnen behouden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws