Echt waar! Er komt een film over Sonic The Hedgehog

Stijn van Beers | 28 februari 2018
algemeen

Beeld: SEGA/YouTube

November 2019: dan komt de eerste Sonic The Hedgehog-film uit. Vier jaar geleden werd bekend gemaakt dat er waarschijnlijk een film over het bekende figuur zou verschijnen, maar nu is de releasedatum officieel daar. Paramount Pictures zegt dat de Sonic-film op 15 november 2019 zal verschijnen, alleen wel in Amerika…

Details over de Sonic-film

Helaas zijn de details over de eerste Sonic-film schaars, er is weinig bekend over de inhoud. Wel hebben we vernomen dat de film een mix van live action en CGI zal zijn, zoals bijvoorbeeld bij Pokémon-film Detective Pikachu. Waarschijnlijk zal de rode draad van de film Sonic en zijn vrienden die samenwerken om de kwaadaardige Dr. Eggman te stoppen zijn, maar over het verhaal is verder nog niet veel bekend. Sonic is nooit aangepast voor een bioscoopfilm, er zijn alleen een aantal tv-series beschikbaar over het personage, die begin jaren negentig werden uitgezonden.

Lees ook: Met wie zou Kygo nog wel eens samen willen werken?

Andere animatiefilms

Sonic is niet het enigste gaming-figuur die zijn eigen film krijgt, eerder werd ook bekend dat er een nieuwe Super Mario-film in de maak is. Ook hier zijn nog niet al te veel details over beschikbaar, maar we hebben in ieder geval iets om ons op te verheugen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws