Talent van de week: Bobby Rock

Ivo Mollemans | 2 maart 2018
algemeen

Het wordt steeds makkelijker om als dj of producer naam voor jezelf op te bouwen. Met name het internet zorgt ervoor dat connecties sneller gelegd kunnen worden, maar om echt door te breken moet je wel degelijk iets speciaals hebben. Omdat er tegenwoordig zoveel nieuwe artiesten rondlopen, kiezen wij er elke week eentje uit die de potentie heeft om groot te worden. Deze week staat Bobby Rock in de spotlight.

Bobby Rock gaat hard en is klaar voor de top

Voor iedereen die naar house luistert is zijn, of eigenlijk hun, naam zeker niet meer onbekend. Achter ‘Bobby Rock’ zitten namelijk twee personen: Bobby de Graaf, het gezicht, de dj en producer, en Melvin Kuiters, die zich voornamelijk met de producties bezighoudt. In 2011 kwamen ze samen en door de jaren heen bleek dit duo een gouden combinatie te zijn. In het verleden kwamen er voornamelijk harde electro en progressive house-platen uit, maar inmiddels is de focus verlegd naar de future house.

LEES OOK: Socials Today: warme gevoelens Felix Jaehn en de kou in met Armin

En dat bleek een slimme zet. Na meerdere releases via Future House Music is Bobby Rock een gevestigde naam in de scene en met support van veel collega’s wordt die naam alleen nog maar groter en groter. Na het horen van de collab met D-Wayne ‘Getaway’ en de single ‘You Make Me Feel’ wil je gewoon nog meer. Als we Instagram mogen geloven komt er gelukkig binnen zeer korte tijd nieuwe muziek aan.

 

Waiting for our new release! 2 more weeks 🤟🏼😏🤟🏼! #youknowyoulikeit 📷: @sauldejongh

Een bericht gedeeld door Bobby Rock (@bobbyrockdj) op

Naast Future House Music zijn er ook tracks uitgekomen via onder andere Blasterjaxx’s Maxximize, Flamingo Records en Big&Dirty. Tracks die stuk voor stuk laten horen waarom Bobby Rock hard op weg naar de top is.

Onlangs kwam er nog een exclusieve mix uit voor 1001Tracklists die gevuld is met heel erg veel nieuwe tracks. Tracks waar je als future house fan niet op kan wachten en die je gewoon even moet checken (net als de rest van de mix natuurlijk).

Het talent van vorige week gemist? Geen zorgen, dat artikel is hier terug te lezen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws