De echte locaties van Game Of Thrones bezoeken?

Stijn van Beers | 4 maart 2018
algemeen

Met een Game Of Thrones-acteur naar IJsland

Je zou nu zomaar de real-life locaties van de Game Of Thrones-serie kunnen bezoeken met een erg speciale gids. Je wordt dan namelijk rond geleid door niemand minder dan koning Joffrey, gespeeld door Jerome Flynn. De liefdadigheidsorganisatie Whale And Dolphin Conservation (WDC) organiseert een wedstrijd en de winnaar wint een trip naar IJsland samen met Flynn, die je de alle locaties laat zien die gebruikt worden voor de tv-serie. Flynn is blij dat hij de organisatie kan helpen, als liefhebber van dieren wil hij graag de walvissen en dolfijnen rondom IJsland beschermen.

Lees ook: Rapper Boef weggejaagd door Belgisch publiek

Meedoen?

Ook is Flynn blij dat hij het wildlife van IJsland nu van dichtbij kan bekijken, het was stiekem altijd al een droom om langer op IJsland te kunnen verblijven. De winnaar van de wedstrijd zal Jerome Flynn dus vergezellen op een boottocht naar de bekende plek om walvissen te spotten. Andere troostprijzen zijn: tickets voor de opnames van de spin-off show Thronecast en WDC-T-shirts. Meedoen is heel eenvoudig, het enige wat je moet doen is hier een donatie doen van 10 dollar, ofwel € 8,20.

Game Of Thrones

Game Of Thrones zal volgend jaar eindigen met het achtste seizoen. Maisie Williams, een van de sterren van de serie, heeft gezegd dat het filmen eind 2018 klaar zal zijn en dat rond april 2019 de eerste aflevering van het laatste seizoen online zal komen.

“There’s a lot that goes into the final edit. You would not want to rush this season at all. We owe it to our audience and our fans to really do this final season to the best of our abilities.”

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws