Steve Angello hint opnieuw naar reünie van Swedish House Mafia

Ivo Mollemans | 6 maart 2018
algemeen

Foto via Rukes.com.

Als er een ding is dat dancefans willen zien gebeuren dan is het wel een reünie van Swedish House Mafia. Het trio bestaande uit Steve Angello, Sebastian Ingrosso en Axwell heeft al sinds 2013 niet meer samen opgetreden of muziek gemaakt. Toch zou een terugkeer wel eens in de planning kunnen staan, want hun laatste optreden was op Ultra Miami en nu het festival 20 jaar bestaat zijn er zeer speciale optredens gepland waar geen namen bij vermeld staan.

Steve Angello doet geheimzinnig over de Swedish House Mafia

Natuurlijk beginnen fans dan meteen te speculeren. Ook Steve Angello gooide wat olie op het vuur toen hij afgelopen weekend tijdens zijn set bij Don’t Let Daddy Know in Amsterdam de tracks ‘Calling (Lose My Mind)’ van Alesso en Ingrosso’s draaide met de hit ‘One (Your Name)’ van Swedish House Mafia. Dat moment deelde hij via Instagram en binnen een mum van tijd zaten fans erbovenop.

LEES OOK: Tiësto is de reden dat Martin Garrix ooit begon met muziek maken

Natuurlijk kan het ook helemaal niets betekenen en is het gewoon toeval dat de nummers elkaar opvolgen in zijn set, maar zeg nooit nooit. Steve Angello doet zelf ook geheimzinnig over een eventuele reünie en dat liet hij blijken met de volgende uitspraak:

“If you expect the unexpected it’s not unexpected. Usually that phrase is used when there’s nothing exciting happening. It’s like you go to the amusement park and the slogan says “expect the unexpected” before you enter the “haunted house.”

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws