Tchami is de volgende die Snapchat laat vallen

Stijn van Beers | 10 maart 2018
algemeen

Beeld: Rukes.com

Snapchat-gebruikers verlaten massaal de app

Snapchat doet het niet meer zo goed als vorige jaren. 83 procent van de gebruikers heeft een hekel aan de nieuwe update en vele artiesten en bekende personen verlaten de app massaal. Aangezien je via Instagram een soortgelijke functie hebt, namelijk Insta Stories, stappen vele mensen hier op over. Snapchat heeft een officiële verklaring vrij gegeven waarin ze wel veranderingen beloven, maar niet teruggaan naar de oude versie, ondanks toch meer dan 1,2 miljoen handtekeningen onder de petitie die gehouden is.

Lees ook: Snapchat luistert naar onvrede en verandert recente update

Tchami stopt ook met Snapchat

Ook de updates rondom de muziek van Tchami zal je voortaan op Instagram moeten zoeken, aangezien hij op Snapchat laat weten dat dit zijn laatste post is via de app. Eerder verlieten al andere artiesten Snapchat, zoals DJ Snake en ‘the queen of selfies’ Kylie Jenner.

Deze laatste zorgde ervoor dat de waarde van Snapchat met maar liefst 6 procent afnam, een ongekend grote daling. Wil je dus up-to-date blijven van de muziek van Tchami, bekijk dan voortaan zijn Instagram account, want Snapchat blijft maar achteruit gaan!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws