Kwam Harry Styles uit de kast als biseksueel?

Bart Remmers | 15 maart 2018
algemeen

Engels popidool zou zich aangetrokken voelen tot beide seksen

Niet lang geleden kwam de Duitse dj en producer Felix Jaehn uit de kast als biseksueel. Dit keer zou de ex-One Direction-zanger Harry Styles op een wat meer verhulde manier openbaarheid hebben gegeven over zijn seksuele voorkeur...

Om de eerste verjaardag van zijn debuutalbum te vieren liet de Engelsman live een nieuwe track horen. De titel 'Medicine'. Toen Harry het liedje zong, luisterden de aanwezige fans intensief naar de tekst en er viel hun wat op. Hij had het namelijk over intiem zijn met zowel jongens en meisjes.

I’m gonna dream of how you tasted

'The boys and the girls are here, I mess around with them/ And I’m okay with it. I’m coming down/ I figured out I kinda like it, and when I sleep I’m gonna dream of how you tasted', zo zingt de Brit in Medicine. 

Terwijl Harry het nummer ten gehore bracht, baadde de zanger in paars achtergrondlicht. Volgens de 'kenners' staat die kleur voor biseksualiteit. 

Zeevruchten en verse worst

Styles zelf blijft zijn voorkeuren verder in het midden houden (al weten we dat hij het een poos deed met de Amerikaanse pop-tante Sidonia Taylor Swift), maar Twitteraars wisten al genoeg en twitterden zich een hoedje over Harry zijn veronderstelde liefde voor zeevruchten en verse worst.

Wat denk jij? 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws