Hardwell over comeback Swedish House Mafia: 'Dat moet wel gaan gebeuren!'

Geert van der Klugt | 21 maart 2018
algemeen


SLAM! DJ Jordia Warners interviewde Hardwell vlak voor zijn optreden op de Miami Music Week. Bovenin vind je het hele interview. Het Swedish House Mafia-mysterie (en daarmee de eventuele comeback van de groep) kwam aan bot. Hardwell's antwoord doet ons goed. Lees hieronder een deel van het interview.

Hardwell over Swedish House Mafia

Jordi: Er wordt heel veel geroddeld. Swedish House Mafia afsluiter van Ultra Miami zondag, wat denk je?

Hardwell: Ja. En weet je waarom ik dat denk? Er zijn heel veel feiten op een rij gezet, maar wat voor mij de doorslag gaf is dat Steve Angello, een van de drie van de Swedish House Mafia, zijn Azië tour cancelde uit het niks. Hij stopte in één klap met shows en bevindt zich momenteel (toevallig) in Miami. Dat was voor mij enorm overtuigend - het moet wel gaan gebeuren.

Nieuwe muziek

Jordi: Meestal wordt er op Miami Ultra veel nieuws gedraaid. Zien we tijdens jouw set ook nieuwe platen verschijnen?

Hardwell: Zeker weten. Voor heel veel DJ’s komt het doordat we meer vrije tijd hebben in de winter. Wat natuurlijk resulteert in nieuwe muziek. Miami Ultra is daarom de perfecte gelegenheid voor het presenteren. Dat geldt ook voor mij. Ik heb onwijs veel nieuwe tracks gemaakt en die ga ik vrijdag voor de eerste keer draaien.

Hardwell vertelt over Swedish House Maffia.

Spanning?

Hardwell: Het blijft toch wel een dingetje. Ik sta er voor de zesde maal op rij, maar het blijft spannend. Ik kan mij niet eens meer voorstellen hoe mijn eerste keer was. Ik was toen ook echt zo zenuwachtig. Het is zo'n toonaangevend festival. Buiten de authentieke locatie wordt alles ook nog eens gestreamd. Heel de wereld kijkt mee. 

LEES OOK: Één op de vijf Nederlanders neukt met collega's

Bedankt voor de heads-up, SLAM! Wij kijken uit naar de beelden van Hardwell's opkomens tijdens Ultra. 
Foto credits: Mixtribe

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws