Kijken: De 16 miljoen dollar villa van Zedd

Stijn van Beers | 26 april 2018
algemeen

16 miljoen dollar villa van Zedd

Toen bekend werd dat Zedd een villa van 16 miljoen dollar had gekocht, wilde iedereen natuurlijk een kijkje in zijn huis nemen. We kregen het pand stukje bij beetje te zien in Instagram verhalen en Snapchat uploads, maar nu is het complete huis te checken.

De 9400 vierkante meter grote villa in Beverly Hills is het huis waar iedereen van droomt, met veel open ruimtes en alle faciliteiten die je maar kan wensen. Er is zelfs een kamer, de Costco kamer, waar voorraden worden opgeslagen, zodat Zedd nooit zijn huis uit hoeft. Verder zijn er vele open haarden, een geweldig zwembad, een Skittles machine en vele gastkamers.

“When you buy something of this size you question every little thing,” says Zedd. “But this is really as close to perfect a house for me as I can get.”

Succes van Zedd

Het is geen verrassing dat Zedd een luxe leventje leidt, zo is hij namelijk een van Spotify’s topartiesten en heeft hij weer een nieuwe nummer 1 hit te pakken met The Middle. Zijn radio vriendelijke singles dragen dus zeker bij aan dit prachtige huis, dat hieronder te zien is:


Beeld: Rukes.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws