Fittie tussen PowNews-reporter Dennis en Ronnie Flex loopt hoog op

Partyscene Redactie | 24 april 2018
algemeen

Tv-maker zou volgens rapper een k*nkerracist zijn

Toegegeven: beefs tussen rappers en reporters zijn in de States meestal wat spannender dan die in ons polderlandje. Maar deze mogen we je toch niet onthouden: de fittie tussen Ronnie Flex en Dennis Schouten, reporter van het ietwat rellerige PowNews.

Flex was eerder niet gecharmeerd van een PowNews-item waarin Schouten Ronnie's woonplaats Capelle aan den IJssel bezocht omdat sommige bewoners de plannen hadden opgepakt een standbeeld voor de rapper op te richten.

Ronnie is boos

De toonzetting in de repo beviel Ronnie niet, het zou zelfs racistisch zijn, zo liet hij even later op Twitter weten. Toen de twee kemphanen elkaar tijdens een Feyenoord-event tegenkwamen kon Flex het niet laten wat lelijke woorden naar Schouten te spuwen. De laatste zette het dan weer vrolijk op Instagram. 'Dan kom je toevallig Ronnie Flex tegen! Dan denk je joh, we lachen erom! Maar helaas... Ronnie is boos', aldus Dennis.

 

Dan kom je toevallig Ronnie Flex tegen! Dan denk je joh, we lachen erom! Maar helaas.. Ronnie is boos.

Een bericht gedeeld door Dennis Schouten (@dennis_schouten95) op

Tsja. Heeft Ronnie een punt of stelt hij zich aan en moet hij zijn mond met een enorm stuk zeep wassen? Check het filmpje, de tweet en de Instagram-post!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws