Verstandelijk beperkte jongeren gaan los op hardcore: Dominator Donksbergen

Partyscene Redactie | 25 april 2018
algemeen

Aankomende zomer is het zover. Festival Dominator vindt op 21 juli plaats. Maar ook De Donksbergen, een instelling voor verstandelijk beperkten te Brabant, krijgt een uitgebreide traktatie aan hardcore. Na een succesvole spinoff-editie - gerealiseerd door de organisatoren en vrijwilligers rondom Dominator - besluiten Dominator, Art of Dance en Q-Dance ook dit jaar iets tastbaars achter te laten. 

Hoogtepuntjes

'Niet alleen de muziek, maar ook de gezellige vrijwilligers die langskomen zorgen elk jaar weer voor een hoogte punt waar door de bewoners al maanden naar uitgekeken wordt.' zegt Nienke Bassle, General Manager van 10,000 HOURS. 'De Dominator fans zien er misschien stoer uit, maar hebben een hart van goud. Ze werken keihard en zijn super lief voor de clienten!'

dominator 2018

Dominator vereeuwigd

Anita van Lunet Zorg was vorig jaar duidelijk enthousiast. 'Het was een top dag', zegt zij, 'Het liefste zouden we een contract voor altijd met jullie afsluiten!' Dit jaar gaan de dj’s en vrijwilligers een stapje verder dan klussen en het organiseren van een groot feest. Samen creëren ze een blijvend Dominator decor. Dit gebeurt onder andere door het bouwen van een echte Dominator chill area voor zowel binnen als buiten en het maken van een Dominator DJ Booth. Om het helemaal af te maken wordt ook de afscheiding van de openbare ruimte compleet beschilderd in “Dominator style”. Op deze manier blijft er voor de bewoners een tastbare herinnering aanwezig aan de Dominator dag.

LEES OOK: De rijzende partyscene van China

Eén doel

En het feest? Uiteraard wordt ook dit jaar afgesloten met één grote show - samen met de bewoners, dj’s en vrijwilligers. Met deze dag werken Art of Dance en Q-Dance samen met de dj’s en vrijwilligers aan één doel: zoveel mogelijk jongeren in beweging krijgen en laten beseffen dat dit soort aandacht echt nodig is. “Het gevoel van eenheid dat altijd al aanwezig is op onze festivals, hopen we zoveel mogelijk te verspreiden onder jongeren in het dagelijkse leven” zegt Nikita van Seggelen, Marketing Manager van Art of Dance & Dominator Festival 'En daarnaast is het natuurlijk iedere keer weer geweldig om te zien hoe blij de bewoners zijn met onze komst, dat verveelt nooit!'

dominator 2018

Op woensdag 2 mei slaan dj’s als Bass-D, Negative A, Panic, Restrained, Amada, Malice en meer, samen met de vrijwilligers en organisatoren weer de handen in een voor een Dominator dag om niet te vergeten. En dat is met de blijvende elementen voor de bewoners ook dit keer ook bijna onmogelijk!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws