'Avicii maakte inderdaad zelf eind aan zijn leven'

Partyscene Redactie | 1 mei 2018
algemeen

Amerikaanse site zegt verschillende bronnen te hebben

Laat het maar aan de Amerikaanse roddelsite TMZ over de laatste 'nieuwtjes' rond sterren en hun problemen te publiceren. De site is nu gedoken in de veronderstelde zelfmoord van super-dj Avicii.

De Zweedse dj zou anderhalve week geleden zichzelf van het leven beroofd hebben met een glasscherf. TMZ meldt dat verschillende bronnen aan hen hebben laten weten dat Tim Bergling inderdaad zelfmoord heeft gepleegd. De wat meer specifieke details laten we graag achterwege.

Statement familie

Familie van de overleden Avicii spraken zich enkele dagen terug voor het eerst uit sinds zijn dood. In de statement bedankten de ouders iedereen die de afgelopen periode stil heeft gestaan bij het verlies. 

'We willen iedereen bedanken voor de steun en de liefdevolle woorden over onze zoon en broer. We zijn dankbaar voor iedereen die van Tims muziek houdt en waardevolle herinneringen aan zijn liedjes heeft', verklaart familie Bergling. 'De openbare bijeenkomsten, kerkklokken die zijn muziek spelen, een eerbetoon op Coachella en momenten van stilte over de hele wereld. Het verzacht.' 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws