Maak kennis met Michiel de Jong alias DJ Xzatic

Bart Remmers | 4 juni 2018
algemeen

Limburgse dj succesvol met eigen platenlabel Xzata Music

De Limburgse dj en muziekondernemer Michiel de Jong alias DJ Xzatic staat op het punt van een grote doorbraak, mede dankzij zijn platenlabel Xzata Music

Wat 3 jaar geleden begon als een kleine maatschappij met enkele opkomende artiesten is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig label waarvan de muziek gedraaid wordt door enkele van de beste dj's ter wereld. 

A State of Trance

Namen als Armin van Buuren, Paul van Dyk en Judge Jules weten de weg naar zijn platenlabel te vinden en draaien diens nummers tijdens populaire radioshows als 'A State of Trance' en 'Vonyc Sessions'.

'Deze jongens hebben een miljoenenpubliek. Dat onze muziek gedraaid wordt door enkele van de beste dj’s ter wereld is een droom die uitkomt, voor een platenmaatschappij de mooiste erkenning die je kunt krijgen. We hebben jarenlang geïnvesteerd in het uitbouwen van een netwerk en dat lijkt nu zijn vruchten af te werpen', aldus Michiel.

Samenwerking met Jan Johnston

Niet alleen dj's maar ook het publiek weet de weg naar zijn muziek goed te vinden. De nummers op zijn YouTube-kanalen worden inmiddels vele duizenden keren bekeken. Zijn laatste werk 'Child Of Forever', een samenwerking met zangeres Jan Johnston, is inmiddels ruim 130.000 keer bekeken. Johnston werkte eerder al samen met Armin van Buuren, Paul van Dyk en Tiesto.

Het nummer Xzatic & Jan Johnston - Child of Forever komt deze zomer uit.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws