Ben jij binnenkort lid van Afrojacks internationale popgroep?

Partyscene Redactie | 4 juni 2018
algemeen

Audities in Amsterdam (9 juni) en Rotterdam (16 juni)

Op 9 mei kondigde Afrojack de zoektocht aan naar een internationale popgroep door middel van de GLOBAL VOCAL BATTLE AUDITIONS (GLOBALVBA). 

Jonge zangers en rappers in de leeftijd van 15 – 25 jaar hebben nog één week om zich aan te melden voor de Nederlandse audities. De inschrijvingen voor de auditie in Amsterdam, aanstaande zaterdag 9 juni, sluit vrijdag, voor de auditie in Rotterdam op 16 juni kan ingeschreven worden tot vrijdag 15 juni via de website www.globalvba.com.  

Aftrap in Amsterdam

Afrojack biedt jongeren met een passie voor zang en rap de unieke mogelijkheid om met hem en een professioneel team van dans- en zangtalenten en producers samen te werken. 

De aftrap van de wereldwijde audities vindt plaats in Amsterdam aanstaande zaterdag, gevolgd door Rotterdam, Londen, New York, Los Angeles, Tokyo, Osaka en Taipei. De finalisten mogen afreizen naar Tokyo, Japan, van 24 tot 31 augustus waar de uiteindelijke groep wordt samengesteld. 

Zangers en rappers

Zowel mannelijke als vrouwelijke zangers of rappers, die in het Engels kunnen zingen, in de leeftijd van 15-25 jaar, kunnen zich aanmelden mits ze nog niet onder contract staan bij een manager of managementbureau. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws