Sunnery James & Ryan Marciano zetten zich in voor kinderkanker

Partyscene Redactie | 5 juni 2018
algemeen

Sunnery & Ryan ambassadeurs Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Tijdens het tv-programma Jinek is bekendgemaakt dat Sunnery James & Ryan Marciano het ambassadeurschap aangaan voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. 

Om de samenwerking af te trappen heeft het duo samen met Maan, Kinderen voor Kinderen en Tjeerd Oosterhuis een track gemaakt die vandaag tijdens de opening van het centrum, onder leiding van Koningin Máxima, ten gehore wordt gebracht aan de patiënten van het centrum door middel van een optreden.

Hartverscheurend

Als jonge vaders weten Sunnery en Ryan als geen ander dat de gezondheid van je kind het allerbelangrijkste is en dit was voor hen dan ook de reden om iets te willen betekenen voor het Prinses Máxima Centrum dat als missie heeft om ieder kind met kanker te genezen, met optimale kwaliteit van leven. 
 
'Het is hartverscheurend om te zien hoe het leven van jonge kids met kanker op hun kop wordt gezet door deze verschrikkelijke ziekte. Door ons te verbinden aan het Prinses Máxima Centrum hopen we met onze muziek een steentje bij te kunnen dragen aan het iets dragelijker maken van alle ziekenhuisbezoeken en –verblijven', aldus het duo.

Benefietgaladiner

Het ambassadeurschap houdt in dat Sunnery en Ryan regelmatig een bezoek brengen aan het centrum om de kids op te vrolijken en een hart onder de riem te steken. Daarnaast helpt het duo met fundraising door belangeloos op te treden en hun netwerk in te zetten. Zo zal op 6 september het Benefietgaladiner van het Prinses Máxima Centrum plaatsvinden, waar de dj’s belangeloos gaan optreden.
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws