Armin's 'A State of Trance' blijft te horen op Radio 538

Bart Remmers | 11 juni 2018
algemeen

Al zeven jaar te horen op de radio...

Armin van Buuren blijft met zijn radioshow 'A State of Trance' de komende jaren te horen op Radio 538. De show wordt iedere vrijdagavond uitgezonden op de zender en is ook te horen op 538Dance Radio. 

A State of Trance is wereldwijd een van de meest populaire dance radioshows en wordt gemaakt door een van de meest geliefde dj's ter wereld: Armin van Buuren. De twee uur durende show trekt wekelijks veertig miljoen luisteraars uit meer dan 80 verschillende landen en leverde de vijfvoudig #1-dj van de wereld meerdere jaren achter elkaar de award voor Best Mix Radio Show tijdens de Winter Music Conference in Miami.

Nog steviger op de kaart 

Armin: 'A State Of Trance is nu al ruim zeven jaar te horen op Radio 538 en ik ben heel blij dat we onze langdurige samenwerking kunnen doorzetten de aankomende jaren. Ik heb een gevoel dat we samen de dancemuziek nog steviger op de kaart hebben gezet in Nederland en ben heel trots dat we dit sinds een jaar ook met beeld op TV 538 kunnen doen. Het is een prachtige samenwerking met een top team waarbij passie voor muziek centraal staat en ik ben heel blij dat we hier nog lang mee door gaan!'

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws